Spel utan Bad Beats

Gillar man att betta och spela om pengar men hatar bad beats så finns det fortfarande några spel man kan roa sig med utan att risker att stöta på sådant. Ett av de bästa spel för att slippa bad beats är roulette. Roulette har inte flera bettingrundor och kulan snurras bara en gång per omgång vilket gör att fenomenet med en omgång som började starkt men slutar i katastrof inte kan ske. I roulette har man som bäst runt 50 % chans att vinna om man satsar på rött eller svart och satsar man på ett specifikt nummer så är sannolikheten 1 på 36 att man får rätt.

Poker, med sina olika bettingrundor är väldigt skicklighetskrävande. Roulette där man istället bara har en bettingrunda och får förlita sig på turen så slipper man den där typen av bad beats. Sen kan man naturligtvis ha mer och mindre tur i blackjack och mer och mindre framgång beroende på hur bra man är taktiskt och så vidare men i grund och botten så är det ett ganska bra spel om man inte vill råka ut för de där osannolika förlusterna som tär på nerverna.

Även craps är ett ganska bra spel i det här avseendet även om det kan kännas som man möter en del bad beats där eftersom man ofta kastar tärningarna ganska många gånger i varje omgång.

Det kanske bästa spelet för att slippa bad beats är slots. Det är också ett helt turbaserat spel där man bara har en bettingvända per omgång och blir det vinst eller inte får man veta rätt omedelbart. Inte som i poker där det kan ta fyra bettingrundor för att till slut resultera i att man har otur och åker på ett riktigt bad beat.

badbeatornot has written 3 articles